U komt met de trein aan op het station van Sittard-Geleen of in één van de Limburgse buurgemeentes?

Straattaxi

U komt met de trein aan op het station van Sittard-Geleen of in één van de Limburgse buurgemeentes? Als u niet bekend bent met de stad, dan kan het lastig zijn om uit te zoeken hoe u met het openbaar vervoer op de plek van bestemming komt.

 

Gelukkig staat Taxicentrale Sittard-Geleen ook op de taxistandplaatsen in veel Limburgse steden. U kunt direct instappen en u wordt veilig naar uw eindbestemming gebracht. Dit scheelt u een hoop stress om uit te zoeken welke bus u moet nemen of dat u door de stromende regen naar uw bestemming moet. Ook kunt u onze straattaxi’s op straat aanhouden en direct instappen.

 

Wanneer u vanuit huis naar een bestemming gebracht moet worden, neemt u dan contact met ons op om een taxi te reserveren. Op het afgesproken tijdstip zal onze straattaxi bij u voorrijden en u komt op tijd op de plek van bestemming aan.

 

Maakt u gebruik van onze straattaxi, dan zal in de regel te taximeter aangezet worden. Hiermee wordt de prijs berekend van uw rit volgens de wettelijke vereisten. U kunt ook vooraf met de chauffeur een vaste prijs afspreken. Dit kan ook wanneer u van te voren een straattaxi bij ons reserveert.

Het van te voren weten welke prijs u moet betalen draagt bij aan een ontspannen reis. Aan het einde van de rit kunt u bij de chauffeur de taxirit afrekenen. Onze straattaxi’s zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar en u wordt gereden door een professionele en opgeleide chauffeur. Hiermee garanderen wij dat uw taxirit veilig zal verlopen.

Call Now ButtonBel nu! 0650618160